Anime

Boruto 231. sērijas pārraides datums, noplūdes, priekšskatījums un spoileru diskusijas

Boruto 2: Naruto Next Generation ir viena no gada populārākajām animēm. Pagājušajā gadā tika izlaistas aptuveni 230 anime sērijas. Fani ir diezgan satraukti par nākamās sērijas iznākšanu. Sīkāku informāciju par turpmākajām sēriju izlaidumiem uzzināsim šajā rakstā.Bija paredzēts, ka Boruto 231. sērija tiks izlaista 2. janvārī. Tomēr jaunā sērija netika rādīta parastajā grafikā. Fani bija diezgan satraukti par jaunā gada pirmo sēriju. Galvenais epizodes aizkavēšanās iemesls ir Japānas Jaunā gada nedēļas svinības.





Ne tikai Boruto, bet arī citu anime izlaidumi ir aizkavējušies. Galvenais iemesls visiem ir viens. Tas nav nekas jauns, kas noticis anime industrijā. Līdzīgi atlikšanas gadījumi bijuši liecinieki arī iepriekš. Pārējās izrādes, kas kavējas, ir Eighty-Six un One Piece.





Boruto: Naruto Next Generation jaunā sērija tiks izlaista 9. janvārī. Boruto 231. sērija tiek nosaukta par Rusted Sword. Tas tiks izlaists plkst. 17:30 JST/ 2:00 PT/ 4:00 CT/ 5:00 EST/ 10:00 BST. Fani, kuri ir abonējuši Crunchyroll un Funimation, varēs redzēt sēriju tajā pašā datumā. Epizodes bezmaksas izlaišana būs 16. janvārī.

2021. gadā Boruto guva milzīgus panākumus. Boruto 231. sērijā 15. grupa aizturēja zagļu grupu. Viens no grupas dalībniekiem var būt spēcīgs samuraju karavīrs. Suzumeno Namida, Izuno Wasabi un Kurogane Tsubaki ir 15. komandas daļa.



Nākamā manga sērijas Boruto nodaļa: Naruto Next paaudze tiks izlaista 20. janvārī visā pasaulē. Paredzams, ka 66. nodaļas pirmais priekšskatījums tiks izlaists 15. janvārī. Pagaidām nav izdoti jauni spoileri.



Boruto: Naruto Next Generation ir Naruto Shippuden sērijas turpinājums. Manga sērijas sākotnējais autors bija Ukyo Kodachi. Pēc kāda laika raksts tika nodots Masaši Kišimoto. 2016. gada maijā Boruto sērija tika serializēta un izlaista žurnālā Weekly Shonen Jump Magazine. Līdz šim ir izlaistas 13 manga sērijas. Manga sērija tika pielāgota animācijai, kas tika izlaista 2017. gada aprīlī. Tomēr vairākus gadus pirms anime sērijas iznākšanas tika izlaista Boruto filma.

Iepriekšējā Boruto sērijā mēs redzējām milzīgu cīņu. Čo-Čo tika ievainots, mēģinot glābt Kavaki, Mozuku un Šikadai. Kawaki ieguva pēdējo iespēju palīdzēt Narai Šikadai un Čo-Čo aizsargāt Mozuku. Septītais Hokage viņam uzdod atvest Mozuku uz viņa mājām, mierīgo jūru zemi. No otras puses, Konohamaru satiek Naruto un Šikamaru par jaunu zēnu nogalināšanu, ko veica Šinobi. Naruto 7. komandu nosūta uz mežu pastiprināšanai. Mitsuki arī saprot, ka Boruto bija taisnība attiecībā uz diviem šinobi, kurus viņi satiek mežā. Mēs redzējām, ka Mozuku nomira pēdējā epizodē, aizsargājot Kawaku.

Gaidāmo sēriju būs interesanti redzēt, jo beidzot atklāsies noslēpums aiz mierīgo jūru zemes.